شنبه, 24 تیر 1396 ساعت 12:40

ویزای برزیل

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل :

اصل پاسپورت + دو قطعه عکس + ترجمه تمام صفحات شناسنامه + گواهی اشتغال به کاربه لاتین + پرینت حساب بانکی گردش 3 ماهه حداقل موجودی 20 میلیون تومان به لاتین + واچر هتل + بلیط رفت و برگشت

انواع ویزای برزیل:

ویزای برزیل | اخذ ویزای برزیل
ویزای برازیلیا | اخذ ویزای برازیلیا برزیل

 

 

 

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top