پنج شنبه, 15 تیر 1396 ساعت 11:05

ویزای آذربایجان

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای آذربایجان:

اصل پاسپورت + یک قطعه عکس

ضمنا در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش از 3 روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر دردفاتر آسان خدمت باکو نمایید.در غیر اینصورت جریمه خواهید شد

در صورت داشتن همراه يك قطعه عكس +درخواست کتبی

انواع ویزای آذربایجان:

ویزای یکساله آذربایجان اقامت 4 ماه | اخذ ویزای باکو اقامت 120 روز

ویزای یکساله آذربایجان اقامت 3 ماه | اخذ ویزای یکساله باکو اقامت 90 روز

ویزای تحصیلی آذربایجان | اخذ ویزای تحصیلی باکو

ویزای آذربایجان در آستارا | اخذ ویزای باکو در آستارا

ویزای فوری نخجوان

ویزای ترانزیت آذربایجان | ویزای آذربایجان

ویزای یکساله باکو | ویزای یکساله آذربایجان

ویزای فوری باکو | ویزای فوری یکروزه باکو

ویزای باکو | ویزای عادی باکو

ویزای آذربایجان | ارزان قیمت

ویزای آذربایجان | سه ماهه | دو بار تردد

ویزای سه ماهه آذربایجان | یکبار تردد | دو بار تردد

ویزای فوری آذربایجان | ویزای آذربایجان یک روزه

ویزای آذربایجان | ویزای عادی آذربایجان

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top