چهارشنبه, 28 تیر 1396 ساعت 11:18

ویزای اندونزی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اندونزی :

اصل پاسپورت + دو قطعه عکس 4 × 3 + کپی کارت ملی + کپی شناسنامه صفحه اول و دوم + گواهی حساب بانک به لاتین + بلیط + واچر هتل + چک ضمانت ده میلیون تومانی

انواع ویزای تایوان:

ویزای اندونزی | اخذ ویزای اندونزی

ویزای جاکارتا | اخذ ویزای جاکارتا اندونزی

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top