دوشنبه, 19 تیر 1396 ساعت 14:52

ویزای بلاروس

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلاروس :

اصل پاسپورت + دو قطعه عکس 4×6 + رزرو بلیط  + گواهی اشتغال به کار به لاتین + چک ضمانت پنج میلیون تومانی + ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میشود .

انواع ویزای بلاروس:

ویزای مینسک | اخذ ویزای مینسک بلاروس

ویزای بلاروس | ویزای توریستی و تجاری بلاروس




راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top