-->

ویزای تایوان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایوان:

1. اصل گذرنامه با حداقل 7ماه اعتبار (پاسپورت امضا شود).
2. دعوتنامه (روی سربرگ شرکت دعوت کننده باشد و مشخصات کامل شرکت، اسم شخص دعوت کننده قید گردد،همراه با مهر و امضا).
3. جواز کسب،روزنامه رسمی،مدارک شغلی معتبریا گواهی اشتغال به کار(به لاتین و مهر لاتین و با ذکر سمت ، تاریخ شروع به کار و در آمد ماهیانه به دلار).
4. نامه درخواست ویزا (به لاتین و مهر لاتین با ذکر سمت و شماره پاسپورت و تاریخ شروع به کار و دلیل سفر و مدت اقامت).
5. گواهی تمکن مالی،آخرین مانده حساب به دلار (بالای 5000 دلار) و پرینت گردش حساب 3 یا 6 ماه گذشته.
6. 3 قطعه عکس3*4 رنگی جدید پشت زمینه سفید (حداکثر 3ماه گذشته).
7. سوابق کاری با طرف تایوانی.
8. بیزینس کارت (کارت ویزیت به لاتین).
9. رزرو بلیط و رزرو هتل.
9. پر کردن فرم مشخصات فردی.
10. وکالت نامه.

جهت اقدامات لازم با خانم رضایی هماهنگ شود.

متقاضیان جهت اخذ ویزای تایوان و ثبت نام در تور تایوان می توانند از طریق لینک زیر فرم مربوطه را دانلود کنند.

 

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top