چهارشنبه, 18 مرداد 1396 ساعت 10:57

ویزای شینگن

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن (اروپا):

1. پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود ).
2. اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن.
3. دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن.
4. پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
5. سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر.
6. مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد).
7. چک تضمین شده بانکی در وجه مسافر به مبلغ 300 میلیون ریال به ازای هر نفر بابت ضمانت بازگشت.
8. کشور های عضو محدوده ی شینگن : اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس.

 شرایط اخذ ویزا اروپا (شینگن) :

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. احتیاجی به تایید دادگستری نیست.
برای دوستانی که برای اولین بار ویزای شینگن دریافت می کنند ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانند در محدوده شینگن اقامت کنند.
اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزا شنگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.
در حال حاضر به علت روند آسان تر اخذ ویزا از طریق کشور ایتالیا ، ویزا شینگن از این کشور اخذ می شود که شما بعد از ورود به کشور ایتالیا می توانید به هریک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید. البته این موضوع الزامی نیست ولی بهتر است رعایت شود.
حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.
زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.
در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.
ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.
دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند ، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

 

انواع ویزای شینگن:

ویزا شینگن | اخذ ویزای شینگن نروژ
ویزا شینگن | اخذ ویزای شینگن اتریش
ویزا شینگن | اخذ ویزای شینگن دانمارک
ویزا شینگن | اخذ ویزای شینگن سوئد
ویزای شینگن | اخذ ویزای شینگن هلند
ویزا شینگن | اخذ ویزای شینگن اسپانیا
ویزا شینگن | اخذ ویزای شینگن فرانسه
ویزا شینگن | اخذ ویزای شینگن ایتالیا
ویزای شینگن | اخذ ویزای شینگن یونان
ویزا شینگن | اخذ ویزای شینگن برلین
ویزا شینگن | اخذ ویزای شینگن آلمان
ویزای شینگن | اخذ ویزای اتحادیه اروپا
ویزای اروپا | اخذ ویزای فوری شینگن

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top