-->

ویزای قبرس

ویزای قبرس | ویزای توریستی قبرس

مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس :
اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار+۲ قطعه عکس  ۴*۶ رنگی زمینه سفید+ کپی و اصل شناسنامه+ گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان درآمد با ترجمه انگلیسی + پرینت حساب جاری یا پس انداز بانکی با ترجمه انگلیسی و با مانده حداقل ۷ میلیون تومان و درج مهر شعبه + مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار با ذکر شماره تلفن + گذرنامه قدیمی ممهور به سایر ویزاها + رزرو بلیط رفت و برگشت و ووچر هتل کانفرم شده و پرداخت شده +
 در ایام غیر توریستی جهت اخذ ویزای قبرس نیاز به ترجمه رسمی سند مالکیت متقاضی نیز وجود دارد

مدت زمان اخذ ویزای قبرس:
از زمان تحویل کامل مدارک به سفارت قبرس در تهران 8 روز کاری جهت اخذ ویزای قبرس زمان لازم است. در فصل تابستان و ایام نزدیک به عید نوروز و به طور کلی در پرونده های خاص می توان در فاصله کوتاه تری نیز ویزا گرفت.

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top