یکشنبه, 18 تیر 1396 ساعت 16:33

ویزای هندوستان

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

ویزای هند | اخذ ویزای هندوستان | ویزای عادی

ویزای توریستی(Tourist Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی
3- 2 قطعه عکس (فقط 5*5 جدید)
4- کپی صفحه اول و ازدواج شناسنامه
5-امضاء مسافر در پاسپورت الزامی میباشد.
صدور این ویزا بطور معمول ده روز کاری طول می کشد.

نکته : مدت اعتبار ورود ویزا هند 3ماه از تاریخ صدور می باشد که مسافرین محترم می توانند 29روز از این 3ماه اقامت را استفاده نمایند یعنی 2ماه فرصت برای ورود به هند از تاریخ صدور ویزا دارند که می توانند اقامت نمایند که در غیر این صورت ویزا غیر قابل استفاده می باشد.

 

ویزای تجاری(Business Visa ):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری
3- شش قطعه عکس
4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی
5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی
6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده
صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

ویزای دانشجویی(Student Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان
4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی
6- شش قطعه عکس
7- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

ویزای تحقیقاتی(Research Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن
4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی
5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل
6- برنامه سفر
7- دوازده قطعه عکس

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.[/tab_item]

 

ویزای کنفرانس (Conference Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس
3-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی
4- معرفی نامه از محل کار در ایران
صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.



ویزای بمبئی | اخذ ویزای بمبئی هند

مدارک جهت اخذ ویزای هند :

اصل پاسپورت +دو قطعه عكس5×5 جدید+ كپي صفحه اول و صفحه ازدواج شناسنامه + امضاءمسافر در پاسپورت الزامی است بلیط بعداز صدور ویزا صادرگرددفرم سفارت کامل پرگرد در غیراینصورت اقدام نمیگردد.

نکته : مدت اعتبار ورود ویزا هند 3ماه از تاریخ صدور می باشد که مسافرین محترم می توانند 29روز از این 3ماه اقامت را استفاده نمایند یعنی 2ماه فرصت برای ورود به هند از تاریخ صدور ویزا دارند که می توانند اقامت نمایند که در غیر این صورت ویزا غیر قابل استفاده می باشد.



ویزای دهلی نو | اخذ ویزای دهلی نو هند

مدارک جهت اخذ ویزای هند :

اصل پاسپورت +دو قطعه عكس5×5 جدید+ كپي صفحه اول وازدواج شناسنامه + امضاءمسافر در پاسپورت الزامی است بلیط بعداز صدور ویزا صادرگرددفرم سفارت کامل پرگرددر غیراینصورت اقدام نمیگردد.

نکته : مدت اعتبار ورود ویزا هند 3ماه از تاریخ صدور می باشد که مسافرین محترم می توانند 29روز از این 3ماه اقامت را استفاده نمایند یعنی 2ماه فرصت برای ورود به هند از تاریخ صدور ویزا دارند که می توانند اقامت نمایند که در غیر این صورت ویزا غیر قابل استفاده می باشد.


ویزای فوری هندوستان | ویزای هندوستان

در ذیل شرح کامل شرایط اخذ ویزای هندوستان آورده شده است:

ویزای فوری توریستی(Tourist Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی عبارتند از:

اصل پاسپورت
2 قطعه عکس5*5 جدید
کپی صفحه اول و ازدواج شناسنامه
امضاء مسافر در پاسپورت الزامی میباشد.
بلیت بعد از صدور ویزا صادر گردد
فرم سفارت کامل پر گردد در غیر اینصورت اقدام نمیگردد
صدور این ویزا بطور معمول هفت روز کاری طول می کشد.

نکته : مدت اعتبار ورود ویزا هند 3ماه از تاریخ صدور می باشد که مسافرین محترم می توانند 29روز از این 3ماه اقامت را استفاده نمایند یعنی 2ماه فرصت برای ورود به هند از تاریخ صدور ویزا دارند که می توانند اقامت نمایند که در غیر این صورت ویزا غیر قابل استفاده می باشد.


 ویزای تجاری(Business Visa ):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری
3- شش قطعه عکس
4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی
5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی
6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده
صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.


ویزای دانشجویی(Student Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان
4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی
6- شش قطعه عکس
7- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 ویزای تحقیقاتی(Research Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن
4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی
5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل
6- برنامه سفر
7- دوازده قطعه عکس

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.


ویزای کنفرانس (Conference Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
2- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس
3-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی
4- معرفی نامه از محل کار در ایران

صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • کانال تلگرام شاهرخ گشت shahrokhgasht@
Top