-->

ویزای هنگ کنگ

خدمات اخذ ویزا - رزرو هتل – ترانسفر- راهنما و بلیط در مسیر هنگ کنگ

مدارک لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ:

1. اصل گذرنامه (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 7 ماه اعتبار داشته باشد)
2. عکس رنگی 4×6 (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد
3. رورنامه رسمی یا گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب با ترجمه انگلیسی
4. گواهی تمکن حساب بانکی (حداقل 20 میلیون تومان)
6.مشخصات فردی مسافر
 
مدت زمان اخذ ویزا 40 تا 50 روز کاری می باشد و مدت اعتبار ویزا 3ماه اعتبار، 2 بار ورود ،7 یا 14 روز اقامت
 
 
 

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top