دوشنبه, 19 تیر 1396 ساعت 14:58

ویزای ویتنام

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

ویزای ویتنام 

مدارک جهت اخذ ویزای ویتنام :
اصل پاسپورت + دو قطعه عکس 4*6 + کپی کارت ملی ترجمه شده پشت و رو + کپی شناسنامه صفحه اول و دوم ترجمه شده + گواهی اشتغال به کار ترجمه شده + پرینت 3 ماهه گردش حساب به لاتین + حد اقل موجودی 10 میلیون تومان و مشخصات فردی.

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top