پنج شنبه, 25 خرداد 1396 ساعت 10:56

ویزای چین

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)


مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین:

1. اصل پاسپورت با حداقل 7ماه اعتبار
2. 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید
3. کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )
4. مشخصات کامل فردی (آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه)
5. تمکن مالی

مدت زمان اخذ ویزا 10 روز کاری می باشد و ویزای گروهی برای حداقل 5 نفر می باشد.

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top