-->

ویزای کره جنوبی


خدمات اخذ ویزا - رزرو هتل - ترانسفر - راهنما و بلیط در مسیر کره جنوبی


مدارک لازم جهت اخذ ویزای کره جنوبی:

1. اصل گذرنامه (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 7 ماه اعتبار داشته باشد)
2. عکس رنگی 4×3 (دو قطعه) - عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد
3. ترجمه انگلیسی شناسنامه و کارت ملی
4. رورنامه رسمی یا گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب با ترجمه انگلیسی
5. گواهی تمکن حساب بانکی (حداقل 30 میلیون تومان)
6. ضمانتنامه بانکی یا چک رمزدار بابت بازگشت از سفر
7. رزرو قطعی هتل الزامیست
8. مشخصات فردی مسافر
 
مدت زمان اخذ ویزا  7 تا  10 روز کاری می باشد و مدت اعتبار ویزا یک ماه اقامت 3 ماه اعتبار
 
 

راه های ارتباطی با شاهرخ گشت

  • سعادت آباد بین میدان سرو و شهرداری پلاک 48 ط 3 واحد 6
  • 22122290 - 021
  • 88171719 - 021
  • 02122122280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • shahrokhgasht@
Top